utorok 17. júna 2014

Lesné škôlkovo - Deň a noc

Deň sa začal najlepšie, ako mohol, a to slniečkom, všetci sme sa zišli s úsmevom na tvári a v pohodovom tempe sme vykročili do našeho škôlkového dňa. Naša téma bola Deň a Noc. 



Náš zázračný ateliér začal maľovaním prstami do múky, skúšali sme namaľovať slnko, mesiac a hviezdy, vkladali sme do obrazu rôzne predmety ako kamienky a rôzne kvietky, deti to veľmi zaujalo...






Tí aktívnejší sa postupne presunuli ku preliezkam, kde sa navystrájali a skúšali opäť všelijaké huncútstva. Nechýbala riadna dávka zábavy a smiechu.





Po výbornej desiate sme sa vybrali na prechádzku na kopec nad ihriskom a po naháňaní bublifukových bublin sme odpočívali na lúke plnej margarétok, kde sme si vypočuli rozprávku.





Pred obedom sme ešte stihli vytvoriť výkresy dňa alebo noci, na ktoré sme lepili obrázky zo sveta svetla a tmy, triedili sme, ktoré kam patria a rozprávali sme sa o nich.



Deti sa opäť riadne pohrali v kamienkovom "pieskovisku"s kýblikmi a lopatkou. Po dobrom obedíku detičky už očakávali maminky a oteckovia, a tak sme sa rozišli s krásnymi a novými zážitkami domov. Tešíme sa už opäť nabudúce na svojich škôlkových kamarátov...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára